Reiki-behandeling

Behandeling

Voorafgaand aan de behandeling noteer ik uw gegevens en uw klacht/problematiek. Vervolgens neemt u plaats op de behandeltafel en vindt er een behandeling plaats.
Een behandeling is gericht op het helen van blokkades welke zich kunnen bevinden op verschillende niveaus (o.a. fysiek, energetisch, emotioneel, spiritueel, mentaal). Tijdens een behandeling wordt er gebruik gemaakt van een combinatie van verschillende disciplines zoals Reiki, White time healing, Chakra-healing, Quantum touch, Engelenhealing, Regressie/trancehealing en NLP (neurolingu¨stisch programmeren). Ook kunnen er boodschappen doorkomen van gidsen en/of overleden dierbaren welke een bijdrage/inzicht kunnen leveren tijdens de behandeling. Na de behandeling vindt er een korte evaluatie plaats. Raadpleeg altijd eerst een arts bij psychische en fysieke klachten.

Een behandeling duurt ongeveer 1,5 uur en kost € 50,- (graag contant en gepast betalen). Aangezien de behandeling hobbymatig wordt gegeven schrijven wij geen bon uit en kunnen kosten niet worden gedeclareerd.