Behandelmethoden

De volgende behandelmethoden kunnen wij toepassen tijdens het geven van een behandeling. Afhankelijk van de klacht of blokkade kiezen wij voor de meest passende methode (n) tijdens de behandeling.

Reiki; Natuurlijke geneeswijze volgens het Usui System of Natural Healing. Het doorgeven van energie door middel van handoplegging via diverse handposities. Dit geeft vaak een diepe ontspanning van lichaam en geest en een goede doorstroming van energieën.

Chakra/Aura-healing; Aarden van het lichaam, reinigen en helen van chakra's en de aura door middel van visualitatie-oefeningen en geleide meditatie, versterken van chakra-koorden of juist het verbreken van chakra-koorden.

Engelenhealing; Het doorsnijden van etherische koorden die je emoties negatief kunnen beïnvloeden, het verwijderen van negatieve energieën uit chakra's en de aura. Het reinigen en verstevigen van de aura, en beschermen en helen van aura en chakra's door plaatsing van engelenringen.

White Time Healing; Het is Wit Licht dat alle kosmische kleuren bevat en waaronder ook het ondeelbare wit in dit Witte Licht. Daarnaast omvat White Time het verleden, het heden en de toekomst in één tijdsunit. Met dit Witte Licht kunnen we chakra's en de aura balanceren, schoonmaken en beschermen. Energetisch reiningen van maag, darmen en longen, het plaatsen van lichtbuizen voor meer energie of heling.

Mediumschap en Trancehealing®; Middels verschillende technieken zoals: zielscontact en gidsen contact, zielsanalyse, contact met innerlijk kind en deel- zelven, mediamieke regressie en mediamieke NLP bij de oorzaak van pijn of blokkade(s) komen, die persoonlijke of spirituele groei kunnen belemmeren. Drukkende overtuigingen, emotionele pijn en/of verdriet, afgesloten gevoelens, vaste patronen en blinde vlekken kunnen direct en nuchter worden achterhaald en inzichtelijk worden gemaakt. De blokkade of pijn kan in dit of vorige levens zijn ontstaan getransformeerd worden, zodat de blokkade kan worden losgelaten.